Наша адреса: місто Луцьк, вулиця Потебні, 56

Головна

Луцький національний технічний університет

Факультет цифрових освітніх та соціальних технологій

Art Gallery LNTU

Головна » Новини » Art Gallery LNTU

Art Gallery LNTU

В межах Art Gallery LNTU кафедра цифрових освітніх технологій презентувала власні освітні програми "Професійна освіта (комп’ютерні технології)" та "Середня освіта. Інформатика". На заході було відображено практичні аспекти застосування цифрових освітніх технологій. Викладачі кафедри та студенти презентували наукові розробки та виступили із цікавими доповідями щодо застосування хмарних технологій в навчальному процесі.


В межах профорієнтаційного заходу були представлені розробки випускників кафедри, серед яких: система безконтактного доступу на основі Adruino IDE (система контролю та управління доступом на базі модуля RFID, в якості ідентифікаторів виступали ID-картка та електронний ключ – брелок; система розпізнавання жестів для керування комп'ютером (інформаційна система розпізнавання, адаптована до застосування ультразвукових датчиків вимірювання відстані з використанням плати Arduino Uno та авторського програмного забезпечення UltraSonic GRS; лазерний гравер; 3D тури, навчальні ігри і електронні засоби навчального призначення тощо.


Такі промотури допомагають продемонструвати усі можливості та зрозуміти перспективи застосування цифрових технологій в повсякденному житті, адже за ними – майбутнє!